Skip Navigation
 

seniorenfoto


Seniorenfotografie

Ik ben o.a. gespecialiseerd in het maken van portretfoto’s in een fotostudio en op locatie zoals verpleeg- en verzorgingshuizen. Met de mobiele fotostudio bezoek ik graag uw instelling, zodat Uw bewoners voor een aantrekkelijke prijs een mooie portretfoto van zichzelf kunnen laten maken.

Veel ouderen zijn niet meer in staat om een fotograaf te bezoeken of vinden het te vermoeiend een dergelijke onderneming aan te gaan. Toch bestaat vaak de behoefte om voor kinderen of kleinkinderen een mooie foto te laten maken om cadeau te geven. Wat is er dan mooier dan een fotograaf die speciaal “aan huis” komt om een prachtige foto te maken. Ik neem de tijd om van de fotosessie een gezellig samenzijn te maken. U als activiteitenbegeleider hoeft nauwelijks voorbereidingen te treffen.

U bent continu op zoek naar nieuwe activiteiten, waarmee u uw bewoners weer nieuwe impulsen en stimulansen geeft. Dan is er nu een mogelijkheid om uw bewoners een gezellig én actief dagdeel aan te bieden. De praktijk leert dat het sfeerverhogend werkt, de onderlinge contacten stimuleert en dat het uitnodigt om eens extra aandacht te besteden aan het uiterlijk. Bovendien biedt het uw bewoners de kans om aan hun kinderen, kleinkinderen, overige familie, vrienden of kennissen een leuk cadeautje te geven. U heeft geen voorbereidingstijd nodig, geen materialen, geen opruimtijd. U verzorgt alleen de aankondiging en de voorintekening. Tijdens de fotosessies hoeft u alleen de volgorde van fotografie te regelen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Als activiteitenbegeleider bepaalt u in overleg met de fotograaf de datum en tijdstip van de fotosessie. U plant de activiteit en de fotograaf zorgt voor een checklist met de zaken waaraan u moet denken. U inventariseert vóóraf wie er gefotografeerd wil worden. U hoeft als activiteitenbegeleider nauwelijks voorbereidingen te treffen: U hoeft alleen te zorgen voor de ruimte waar de foto’s gemaakt kunnen worden.. Er wordt met professionele apparatuur, achtergrond en belichting gewerkt. De fotosets worden na +/- 2 weken bij U afgeleverd.


Meer informatie?
Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken, contact op met:Jan van der Voet
v. Galenstraat 14
2202 JP Noordwijk

06-24200422


www.janvandervoet.nl
jan@janvandervoet.nl