Skip Navigation
 

Fotograaf

Mijn naam is Jan van der Voet. Ik ben opgegroeid in Noordwijk aan Zee vlak achter de duinen. Fotografie heeft mijn interesse al sinds mijn jeugd. Ik heb daar de nodige opleidingen in gevolgd.

Ik fotografeer voor de nederlandse pers, bekende nederlanders, popartiesten in binnen en buitenland.
Ook langs de kust, aan het strand , in de duinen, op straat, maar vooral ; mensen. Ik fotografeer in de fotostudio, thuis bij u voor een portret of op een bijeenkomst of reunie. Ook huwelijken leg ik op een gevoelige wijze vast.

Op deze website kunt u een indruk opdoen op welke manier ik emoties in beeld breng en hoe ik de fotografie benader. Spreekt dit u aan, neem dan contact met mij op via deze website of telefoon. Misschien kan ik door het maken van foto's ook voor u iets betekenen.

Het kan ook zijn dat ik u spontaan tegen kom en u toestemming vraag om u of uw kind vrijblijvend te mogen fotograferen. Als de foto's mooi zijn geworden, plaats ik de foto's op de website. ( www.beachfoto.nl ) U mag deze gratis downloaden, mits ze niet voor commerciele doeleinden worden gebruikt. Eventueel kunt u tegen de vermeldde kosten bij de geplaatste foto, ook afdrukken bestellen via deze website.

Wilt u de nieuwste foto's zien, die ik heb gemaakt, kijk dan regelmatig bij het menu-item 'Fotogalerij'.

Veel kijkplezier op mijn website, en natuurlijk kunt u de foto's bestellen!